DJ Szövetség - Magyar DJ és Producer Egyesület
2016. July 21.

Segítsünk annak, aki mindig mindenkinek segített!

Ki ne ismerné őt? Török János, azaz DJ Török, az elmúlt 40 évben a szórakoztatóipar minden zegét-zugát bejárta. Feltűnt a legkisebb és legnagyobb rendezvényeken lemezlovasként, műsorvezetőként, mindig odatette a lelkét a lemezjátszó korongjára. A DJ szakma sok-sok neves képviselőjének tanította meg a szakma csínját-bínját, vagy volt mentora sokuknak. Az egészen biztos, hogy azon kevés éjszakai betyár egyike, akiről senki sem tud rosszat mondani, mindig mindenkinek segíteni próbált akár erején és lehetőségein felül is.

Most elérkezett a pillanat, amikor az ő általa sugárzott szeretetet némileg viszonozhatjuk. János - mint azt néhányan már tudhatjátok - súlyos, életveszélyes betegséggel küzd hősiesen. Ez a küzdelem a lelki erejét nem, de az anyagi eszközeit csúfosan megtizedelte, hiszen jelenleg nem tud munkába állni.

Arra az elhatározásra jutottunk, hogy nyitunk egy bankszámlaszámot, amelyre bárki (akár anonim módon is) hozzájárulást küldhet a felgyógyulásához szükséges eszközök előteremtéséhez, az új élete kezdéséhez, pályája folytatásához. Nem szívesen mondunk ilyet, de minden pénz számít, akár 100, 1.000, 10.000 Ft... bármennyi előmozdítaná Jani gyógyulását.

Segítsünk mindannyian, lehetőségeinkhez mérten; a szakma nagy öregje ennyi törődést mindenképpen megérdemel. Nem szabad, hogy egy hosszú, sikeres karrier egy betegség, illetve az anyagi eszközök hiánya miatt ne folytatódhasson.

A dolog természetesen bizalmas, János, ahogy az életében eddig sem, most sem fogadná el a segítséget, tud erről, de ellenkezett. Mi mégis úgy gondoljuk, hogy erre szükség van és szeretnénk veletek közösen összefogni eme nemes ügy érdekében!


A számlaszám:
Dr. Török Zsolt
11773346-96375817-00000000 (OTP)

Segítségetek előre is nagyon szépen köszönjük Jani nevében is!

DJ Szövetség - Magyar DJ és Producer Egyesület
1137 Budapest, Szent István krt. 2.
info@djszovetseg.hu
+36 70 502 7442