DJ Szövetség - Magyar DJ és Producer Egyesület

Jelentkezés

A belépés feltételei

 1. Az egyesület alapszabályának elfogadása
 2. Tagi nyilatkozat kitöltése
 3. Fotó küldése a tagsági kártyához
 4. Éves tagsági díj megfizetése

Az új belépők tagi nyilatkozatot töltenek ki, amely honlapunkról letölthető, s ezt kitöltve, aláírva, postán kell eljuttatni a Magyar DJ és Producer Egyesület címére: 1053 Budapest, Ferenciek tere 7-8.

Az új belépőktől elektronikus formában (.jpg, .bmp, stb. formátumban) fényképet kérünk az info@djszovetseg.hu címre elküldeni, amely fotó az elkészülő tagsági kártyára kerül.
A tagdíj, a nyilatkozat és a fénykép megérkezése után a jelentkező automatikusan a DJ Szövetség - Magyar DJ és Producer Egyesület pártoló tagjává válik. Az Egyesület minden szolgáltatása, kedvezménye, lehetősége jár számára, részt vehet a közgyűléseken.

Tagdíjak


Új tagok:
 • Átalány-jogdíj fizetése esetén a befizetendő díj (tagdíj + belépési díj) a DJ Szövetségnek összesen 6000 Ft. (A MAHASZ felé az éves jogdíjat egyelőre nem kell beifzetni; amint azt az előző levelünkben is olvashattátok, amikor bejelentik a korlátozások - legalább részleges - feloldását, és lehet majd bulikat tartani, onnantól számított 15 napon belül kell majd az átalánydíjat befizetni.)
 • Alkalmi vagy példányonkénti jogosítók számára a rendkívüli helyzetre való tekintettel a teljes tagdíjat elengedjük 2021-re, és kizárólag az egyszeri belépési díjat (6000 Ft) kell megfizetni.

Előző évben érvényes tagsággal rendelkezők:

 • Éves MAHASZ-jogdíj fizetők:
  • Amennyiben leadtad a 16 db top 20-as listát a tavalyi évben a DJ Szövetség felé a személyes oldaladon, ÉS január 31-ig leadod a MAHASZ-nak az éves adatszolgáltatást (a leadott heti listáid összesítését, amit szintén a személyes oldaladon tudsz letölteni), akkor visszajár neked a MAHASZ-tól a kedvezmény.
  • A vírushelyzetre való tekintettel ezúttal a visszajáró összegből (40 ezer forint) nem vonjuk le a szokásos éves tagdíjat, hanem mindössze egy jelentősen csökkentett, 5000 forintos tagdíj kerül levonásra. Tehát a MAHASZ-szal történő elszámolást követően (várhatóóan március vége) az érintettek 35 ezer forintot kapnak vissza!
  • A fizetendő díj 2021 év elején továbbra is mindössze 1000 Ft! Az idei helyzet alakulásától függően alakulnak majd a kedvezmények, ill. levonások is, természetesen annak tükrében, hogy egyáltalán mikor indulnak a bulik, és lesz-e egyáltalán éves átalánydíj-fizetés.
  • Akik nem adták le a szükséges számú játszási listát, és így nem jogosultak a MAHASZ-kedvezményre, a fizetendő tagdíjuk 5000 Ft. Fontos! Idén adjátok le aheti játszási listákat, hogy járjon majd vissza a kedvezmény.
 • Alkalmi vagy példányonkénti jogdíjat fizetők.
  • Akik a tavalyi évre be voltak fizetve, a tagságukat az idei évre ingyenesen meghosszabbítjuk!!!
  • Mindössze az 1000 Ft-os regisztrációs díjat kell befizetni.


A tagdíjat / belépési díjat az alábbi számlaszámra tudod befizetni bárhol az ország területén:

Magyar DJ és Producer Egyesület (OTP)

11786001-20160515Bővebb információt az info@djszovetseg.hu címen vagy a +36 70 502 7442 telefonszámon, Nagy Andrásnál kaphatsz.

A tagi nyilatkozat letöltése >>

DJ Szövetség - Magyar DJ és Producer Egyesület
1137 Budapest, Szent István krt. 2.
info@djszovetseg.hu
+36 70 502 7442