Szolgáltatások, kedvezmények

A DJ Szövetség - Magyar Lemezlovas Egyesület tagjai fényképes, éves tagsági kártyát kapnak, mely kártya jogosítja őket a következőkre:

1. A másolt hangfelvételek felhasználására vonatkozó, a MAHASZ-nál történő jogosítás alkalmazásánál a DJ Szövetség tagjai 30%-os kedvezményt kapnak. (Pl. éves jogosításnál a fizetendő díj így 39.000 forinttal kevesebb, mint a DJ Szövetségen kívüli lemezlovasoknak). Lásd részletesen itt!
  2. A jogdíjkedvezmény feltétele, hogy tagjaink félévente legalább 8 alkalommal leadják heti top 20-es játszási listájukat. Ezen listák segítségével ugyanakkor a MAHASZ felé félévente kötelező adatszolgáltatás igen jelentősen egyszerűbbé, könnyebbé válik tagjaink számára.
  3. A MAHASZ felé éves átalány-jogdíjat fizető tagjaink egész éves hozzáférést kapnak az egyesület zeneletöltő oldalához, amelyről minden Magyarországon hivatalosan forgalomba kerülő, a kiadók, producerek által rendelkezésünkre bocsátott zene magas minőségű, a nemzetközi letöltő oldalakon is használt 320 kbps tömörítésű .mp3 formátumban letölthető!
  4. 4. A DJ Szövetség tagjai számára készülő tagsági kártyák egyben partnerünk, a Bercode Kft. (korábban Euro Discount Club) logójával is el vannak látva, ami azt jelenti, hogy tagjaink jogosultak minden olyan kedvezmény igénybevételére, amelyeket a Bercode országszerte biztosít. Ez éves szinten több tízezer forintos megtakarítási lehetőséget, ezernél is több elfogadóhelyen: éttermek, szoláriumok, autóalkatrész-üzletek, könyvesboltok, stb. (Pizza King, Láng autóalkatrész, Pátria irodaszer, stb.) A Bercode-elfogadóhelyek teljes listája megtalálható ITT.
  5. Az egyesület jogásza ingyenesen biztosít jogi védelmet és tanácsadást az egyesület tagjai számára minden, a DJ szakmát érintő szerzői jogi, munkajogi, stb. kérdésben.
  6. Az egyesület a Magyarországon ismert összes, zenés szórakoztatást nyújtó vendéglátó-ipari egységhez folyamatosan eljuttatja a jogi, szakmai hátteret ismertető hivatalos levelét, melyben ajánlja az egyesület tagjait, mint a szakmai és jogi követelményeknek egyaránt megfelelő lemezlovasokat, akiknek alkalmazása a tulajdonosok, üzemeltetők számára is biztosítja a sikeres és zavartalan működést. Az egyesület Elnöksége folyamatosan keresi összes tagja számára a potenciális új munkalehetőségeket, a beérkező megkereséseket szétküldi a tagság felé. A DJ Szövetség tagjai számára adott formátum és sablon szerinti, személyes adatokkal feltölthető egyedi honlap üzemeltetését biztosítja, melyet az egyesület weboldalán, a tagok felsorolásánál a neve mellett meg is jelenít.
  7. A tagok felsorolása és az egyedi honlapok szintén megjelennek a www.legalisdj.hu oldalon, amely a vendéglátóegységek üzemeltetői, rendezvényszervezők, további érdeklődők számára mutatja, hogy kik azok a lemezlovasok Magyarországon, akik tevékenységüket a DJ Szövetség garanciájával, legálisan végzik. A DJ-k erről az oldalról meg is rendelhetők. Amennyiben valaki már rendelkezik saját honlappal, ez esetben az egyesület szabványa szerinti egyéni lapjáról a saját honlapjára mutatható link is megjeleníthető.
  8. Producerként is tevékenykedő tagjai számára a DJ Szövetség biztosítja, hogy új zenéik, remixeik, stb. és ezek rövid ismertetői rendszeresen jelentkező promóciós hírlevél keretében az Egyesület összes tagjához eljutnak.
  9. A DJ Szövetség minden tagja megkapja a DJ Börze portál hirdetéseiből készült heti kivonatokat, rajta kizárólag az Egyesület tagjai által feladott hirdetésekkel.
  10. A DJ Szövetség tagjai 10% kedvezménnyel vehetnek részt az angol nyelvi képességeiket jelentősen fejlesztő Party English események bármelyikén.
  11. A DJ Szövetség minden tagja belépődíj fizetése nélkül vehet részt az évente megrendezésere kerülő "Hungarian DJ Meeting" konferencián és a hozzá tartozó "Az év DJ-je" díjátadó esten, illetve részt vehet a díjakról döntő szakmai szavazásban.
  12. A DJ Szövetség tagjai végig a legolcsóbb "Early Bird" kategóriájú, kedvezményes árra jogosultak a jegyek, bérletek vásárlásakor Balaton Sound fesztiválra.
  13. A DJ Szövetség minden aktív, érvényes tagsággal rendelkező tagja a listaárakhoz képest 10%-os kedvezménnyel vásárolhat a hang-, fény- és diszkótechnikai termékek legnagyobb magyarországi választékát kínáló Pako Pro Kft-nél, mind az üzletben, mind a www.pako.hu weboldalon történő vásárlás esetén.

Bővebb információt az info@djszovetseg.hu címen vagy a +36 70 502 7442 telefonszámon, Nagy Andrásnál kaphatsz.