Szolgáltatások, kedvezmények

A DJ Szövetség - Magyar Lemezlovas Egyesület tagjai fényképes, éves tagsági kártyát kapnak, mely kártya jogosítja őket a következőkre:

1. A másolt hangfelvételek felhasználására vonatkozó, a MAHASZ-nál történő jogosítás alkalmazásánál a DJ Szövetség tagjai 30%-os kedvezményt kapnak. (Pl. éves jogosításnál a fizetendő díj így 39.000 forinttal kevesebb, mint a DJ Szövetségen kívüli lemezlovasoknak). Lásd részletesen itt!
  2. A jogdíjkedvezmény feltétele, hogy tagjaink félévente legalább 8 alkalommal leadják heti top 20-es játszási listájukat. Ezen listák segítségével ugyanakkor a MAHASZ felé félévente kötelező adatszolgáltatás igen jelentősen egyszerűbbé, könnyebbé válik tagjaink számára.
  3. A MAHASZ felé éves átalány-jogdíjat fizető tagjaink egész éves hozzáférést kapnak az egyesület zeneletöltő oldalához, amelyről minden Magyarországon hivatalosan forgalomba kerülő, a kiadók, producerek által rendelkezésünkre bocsátott zene magas minőségű, a nemzetközi letöltő oldalakon is használt 320 kbps tömörítésű .mp3 formátumban letölthető!
  4. A DJ Szövetség tagjai a Zaj Rendszerháznál törzsvásárlói jogosultságot kapnak, amely - egyes akciós, illetve különleges termékeket leszámítva - minden vásárlásnál 5-10% közötti kedvezményre jogosít.
  5. A DJ Szövetség tagjai számára készülő tagsági kártyák egyben partnerünk, az Euro Discount Club logójával is el vannak látva, ami azt jelenti, hogy tagjaink jogosultak minden olyan kedvezmény igénybevételére, amelyeket az EDC országszerte biztosít. Ez éves szinten több tízezer forintos megtakarítási lehetőséget jelent; például literenként 8 Ft-tal olcsóbb a tankolás az ország közel 100 különböző benzinkútjánál, és további 3-40% közötti engedmény jár minden vásárlásnál, ezernél is több elfogadóhelyen: éttermek, szoláriumok, autóalkatrész-üzletek, kertészeti áruházak, könyvesboltok, stb. (Pizza King, Láng autóalkatrész, Oázis kertészet, Pátria irodaszer, stb.) Az EDC-elfogadóhelyek teljes listája, régiókra bontva, letölthető itt.
  6. Az egyesület jogásza ingyenesen biztosít jogi védelmet és tanácsadást az egyesület tagjai számára minden, a DJ szakmát érintő szerzői jogi, munkajogi, stb. kérdésben.
  7. Az egyesület a Magyarországon ismert összes, zenés szórakoztatást nyújtó vendéglátó-ipari egységhez folyamatosan eljuttatja a jogi, szakmai hátteret ismertető hivatalos levelét, melyben ajánlja az egyesület tagjait, mint a szakmai és jogi követelményeknek egyaránt megfelelő lemezlovasokat, akiknek alkalmazása a tulajdonosok, üzemeltetők számára is biztosítja a sikeres és zavartalan működést. Az egyesület Elnöksége folyamatosan keresi összes tagja számára a potenciális új munkalehetőségeket, a beérkező megkereséseket szétküldi a tagság felé. A DJ Szövetség tagjai számára adott formátum és sablon szerinti, személyes adatokkal feltölthető egyedi honlap üzemeltetését biztosítja, melyet az egyesület weboldalán, a tagok felsorolásánál a neve mellett meg is jelenít.
  8. A tagok felsorolása és az egyedi honlapok szintén megjelennek a www.legalisdj.hu oldalon, amely a vendéglátóegységek üzemeltetői, rendezvényszervezők, további érdeklődők számára mutatja, hogy kik azok a lemezlovasok Magyarországon, akik tevékenységüket a DJ Szövetség garanciájával, legálisan végzik. A DJ-k erről az oldalról meg is rendelhetők. Amennyiben valaki már rendelkezik saját honlappal, ez esetben az egyesület szabványa szerinti egyéni lapjáról a saját honlapjára mutatható link is megjeleníthető.
  9. Producerként is tevékenykedő tagjai számára a DJ Szövetség biztosítja, hogy új zenéik, remixeik, stb. és ezek rövid ismertetői rendszeresen jelentkező promóciós hírlevél keretében az Egyesület összes tagjához eljutnak.
  10. A DJ Szövetség minden tagja megkapja a DJ Börze portál hirdetéseiből készült heti kivonatokat, rajta kizárólag az Egyesület tagjai által feladott hirdetésekkel.
  11. A DJ Szövetség tagjai 10% kedvezménnyel vehetnek részt az angol nyelvi képességeiket jelentősen fejlesztő Party English események bármelyikén.
  12. A DJ Szövetség minden tagja részt vehet az évente megrendezésere kerülő Ballantine's Music Awards eseményen és az ehhez kapcsolódó "év DJ-je" szakmai szavazásban.
  13. A DJ Szövetség tagjai végig a legolcsóbb "Early Bird" kategóriájú, kedvezményes árra jogosultak a jegyek, bérletek vásárlásakor Balaton Sound fesztiválra.

Bővebb információt az info@djszovetseg.hu címen vagy a +36 70 502 7442 telefonszámon, Nagy Andrásnál kaphatsz.