DJ Szövetség - Magyar DJ és Producer Egyesület
 • 30% kedvezményt kapsz a MAHASZ-nál mind az éves átalánydíjból, mind a CD-nkénti jogosításnál. Ez tagdíjjal együtt is évente legalább 10 ezer forint megtakarítást eredményezhet.
 • Tagsági igazolványod használatával rengeteg további vásárlási kedvezményben részesülsz, országszerte több ezer elfogadóhelyen (pl. literenként 8 Ft-tal olcsóbban tankolhatsz az Agip kutaknál), kártyakibocsátó partnerünk, az Euro Discount Club jóvoltából.
 • Törzsvásárlói jogosultságot kapsz a Zaj Rendszerháznál, amely - egyes akciós, illetve különleges termékeket leszámítva - minden vásárlásnál 5-10% közötti kedvezményre jogosít.
 • A Magyarországon hivatalosan megjelenő zenéket gyorsan, kényelmesen, 320 kbps minőségű .mp3 formátumban, egy helyről, a DJ Szövetség zártkörű zeneletöltő oldaláról tudod letölteni.
 • Felkerülsz a www.legalisdj.hu weboldalra, amelyen naponta 100-150 látogató, elsősorban rendezvényszervezők, szórakozóhelyek üzemeltetői és egyéb munkaadók fordulnak meg, és ellenőrzik, hogy mely DJ-k tevékenykednek a szerzői jogi törvény előírásainak megfelelően. Így az oldalon keresztül számos munkalehetőséghez is juthatsz.
 • Az egyesület jogásza ingyenesen biztosít jogi védelmet és tanácsadást minden, a DJ szakmát érintő szerzői jogi, munkajogi, stb. kérdésben, illetve díjmentesen végzi el képviseletedet szakmai ügyekben (jogviták, művésznév levédése, stb.)
 • Heti top 20-as játszási listákat tudsz leadni, ezáltal:
  1. részt veszel a hivatalos Dance Top 40 összeállításában hétről hétre
  2. egyben eleget teszel a MAHASZ felé fennálló adatszolgáltatási kötelezettségednek is, így nem kell félévente nagy mennyiségben begépelned az általad felhasznált zenék listáját, hanem jelentős könnyítéssel tudod mindezt megtenni
  3. további jelentős kedvezményekhez jutsz a tagdíjból is, így éves szinten itt is újabb 5-15 ezer forintot tudsz megtakarítani (a jogdíjkedvezményen felül)!
 • Részt vehetsz a szakma ügyeiben; a Közgyűléseken és egyéb fórumokon nem csak kérdéseidre kaphatsz választ, hanem magad is tehetsz javaslatokat.
 • A magyar elektronikus zenei producerek legújabb megjelenéseiről folyamatos tájékoztatást kapsz, így mindig képben tudsz lenni, hogy DJ és producer társaid, barátaid hol tartanak, mit alkotnak, stb.

DJ Tudásbázis


elolvasom »

elolvasom »elolvasom »

elolvasom »
Miért érdemes tagnak lenni a DJ Szövetségben?

DJ Szövetség - Magyar DJ és Producer Egyesület
1137 Budapest, Szent István krt. 2.
info@djszovetseg.hu
+36 70 502 7442