DJ Szövetség - Magyar DJ és Producer Egyesület

Szolgáltatások, kedvezmények

A DJ Szövetség - Magyar Lemezlovas Egyesület tagjai fényképes, éves tagsági kártyát kapnak, mely kártya jogosítja őket a következőkre:

1. A másolt hangfelvételek felhasználására vonatkozó, a MAHASZ-nál történő jogosítás alkalmazásánál a DJ Szövetség tagjai 30%-os kedvezményt kapnak. (Pl. éves jogosításnál tagjaink 34-44 ezer forint közötti összeget kapnak vissza az év végét követően.) Lásd részletesen itt!

2. A jogdíjkedvezmény feltétele, hogy tagjaink évente legalább 20 alkalommal leadják heti top 20-as játszási listájukat. Ezen listák segítségével ugyanakkor a MAHASZ felé félévente kötelező adatszolgáltatás jelentősen egyszerűbbé, könnyebbé válik tagjaink számára.

3. 4. A DJ Szövetség tagjai számára készülő elektronikus tagsági kártyák egyben partnerünk, a Bercode Kft. (korábban Euro Discount Club) logójával is el vannak látva, ami azt jelenti, hogy tagjaink jogosultak minden olyan kedvezmény igénybevételére, amelyeket a Bercode országszerte biztosít. Ez éves szinten több tízezer forintos megtakarítási lehetőséget, ezernél is több elfogadóhelyen: éttermek, szoláriumok, autóalkatrész-üzletek, könyvesboltok, stb. (Pizza King, Láng autóalkatrész, Pátria irodaszer, stb.) A Bercode-elfogadóhelyek teljes listája megtalálható ITT.

4. Az egyesület jogásza ingyenesen biztosít jogi védelmet és tanácsadást az egyesület tagjai számára minden, a DJ szakmát érintő szerzői jogi, munkajogi, stb. kérdésben.

5. A DJ Szövetség tagjai számára adott formátum és sablon szerinti, személyes adatokkal feltölthető egyedi honlap üzemeltetését biztosítja.

6. A D Szövetség tagjainak felsorolása és az egyedi honlapok megjelennek a www.legalisdj.hu oldalon, amely a vendéglátóegységek üzemeltetői, rendezvényszervezők, további érdeklődők számára mutatja, hogy kik azok a lemezlovasok Magyarországon, akik tevékenységüket a DJ Szövetség garanciájával, legálisan végzik. A DJ-k erről az oldalról meg is rendelhetők. Amennyiben valaki már rendelkezik saját honlappal, ez esetben az egyesület szabványa szerinti egyéni lapjáról a saját honlapjára mutatható link is megjeleníthető.

7. Producerként is tevékenykedő tagjai számára a DJ Szövetség biztosítja, hogy új zenéik, remixeik, stb. és ezek rövid ismertetői rendszeresen jelentkező promóciós hírlevél keretében az Egyesület összes tagjához eljutnak.

8. A DJ Szövetség minden tagja megkapja a DJ Börze portál hirdetéseiből készült heti kivonatokat, rajta kizárólag az Egyesület tagjai által feladott hirdetésekkel.

9. A DJ Szövetség minden tagja belépődíj fizetése nélkül vehet részt az évente megrendezésere kerülő "Hungarian DJ Meeting" konferencián és a hozzá tartozó "Az év DJ-je" díjátadó esten, illetve részt vehet a díjakról döntő szakmai szavazásban.

10. A DJ Szövetség minden aktív, érvényes tagsággal rendelkező tagja a listaárakhoz képest 10%-os kedvezménnyel vásárolhat a hang-, fény- és diszkótechnikai termékek legnagyobb magyarországi választékát kínáló Pako Pro Kft-nél, mind az üzletben, mind a www.pako.hu weboldalon történő vásárlás esetén.

11. A DJ Szövetség a Covid-járvány alatt állami pályázatok segítségével anyagi támogatást tudott nyújtani tagjai számára. Hasonló forrásokra a jövőben, a járványtól függetlenül is kíván pályázni a DJ Szövetség.

DJ Szövetség - Magyar DJ és Producer Egyesület
1137 Budapest, Szent István krt. 2.
info@djszovetseg.hu
+36 70 502 7442