DJ Szövetség - Magyar DJ és Producer Egyesület
2014. November 11.

Ismét eltelt egy év, és lassan aktuálissá válik a kérdés: kik voltak idén a legjobb DJ-k itthon és külföldön, kiket értékelük a legmagasabbra a mainstream, és kiket az underground köreiben? A választ 2015. február elején, a Ballantine's Music Awards keretében tudjuk majd meg - de addig is, minden DJ-t szeretnénk bíztatni a szavazásra, hiszen Ti döntötök!

Az elkövetkező három hónap a jelöltekről, a szavazásról, a DJ-kről, azaz Rólatok szól!

A szavazás kétfordulós, és külön kategóriában indulnak a mainstream és az underground DJ-k, így összesen hat különböző kategóriában lehet jelölteket állítani:

1.) az év hazai mainstream DJ-je
2.) az év hazai underground DJ-je
3.) az év külföldi mainstream DJ-je
4.) az év külföldi underground DJ-je
5.) az év hazai felfedezettje
6.) az év hazai producere

A jelöltállítási szakasz 2014. november 25-én zárul, majd pedig a legtöbb jelölést kapott jelöltek közül december elejétől január végéig lehet szavazni arra, akit a kategóriában a legjobbnak tartunk, és így alakul ki minden kategóriában a győztes.

Minden évben nagy számban hallatják hangjukat azok, akik nincsenek megelégedve az eredményekkel. Ezzel alapjában véve semmi baj nincs, hiszen attól izgalmas a világ, hogy a vélemények nem egyformák.

Minden vélemény értékes, de a Tied számítson is bele a végeredménybe!

Ne csak a partvonalon túlról kiabáló Facebook-huszárok egyike legyél, hiszen Neked megvan a lehetőséged, hogy szavazatoddal vélemény mondj - kérjük, élj is ezzel a lehetőséggel!

KÜLÖNLEGES LEHETŐSÉG!

Ha most regisztrálsz és érvényesíted jövő évi tagságodat a DJ Szövetségben, máris részt vehetsz az idei szavazáson!

Emellett részesülsz az összes szolgáltatásban (promo zenék, jogi képviselet, stb.) és kedvezményben (olcsóbb vásárlási lehetőségek országosan több ezer elfogadóhelyen, a tankolástól az éttermekig, stb.), és mindezt idénre többletfizetés nélkül kapod meg! Tehát a hátralévő két hónap tagsága ingyenes!

És természetesen a jogdíjkedvezmény is jár majd jövőre: tagjaink igen jelentős (30%) engedménnyel jogosíthatják másolt hangfelvételeiket a MAHASZ-nál. (Például az éves átalánydíj esetében ez akár 30-40 ezer forint megtakarítást is jelenthet.)

A tudnivalókat itt találod: www.djszovetseg.hu/jelentkezes

A szavazás első fordulója november 25-ig tart. A szavazásról részletes információkat, a szavazóoldalhoz pedig egyéni belépési kódot kapsz tagságod érvényesítése után azonnal. És természetesen várunk majd Téged is szeretettel a február elején rendezendő, Ballantine's Music Awards - Az Év DJ-je díjátadó gálára.

DJ Szövetség - Magyar DJ és Producer Egyesület
1137 Budapest, Szent István krt. 2.
info@djszovetseg.hu
+36 70 502 7442