DJ Szövetség - Magyar DJ és Producer Egyesület
2015. May 09.

Bizonyára hallottatok már a 2014 májusában bejelentett és elindított Cseh Tamás programról, amelynek célja a könnyűzenei utánpótlás támogatása, a színvonalas produkciók fellépési lehetőségeinek javítása, külföldi népszerűsítésének előmozdítása.

A program kapcsán folyamatosan kerülnek kiírásra pályázatok. A jövőbeli kiírások megalapozása érdekében, átfogó konzultációval és elemzéssel egy felmérésre kerül sor, melynek célja megismerni a magyar zenei élet szereplőinek gondolatait.

A nagy számú szereplő között a DJ-k számára is lehetőség nyílik részt venni a magyar könnyűzene fejlesztési programjában; a Cseh Tamás program partnereként a DJ Szövetség (Magyar Lemezlovas Egyesület) is közreműködik a felmérésben.

Amennyiben Te is szeretnél gondolataiddal, javaslataiddal hozzájárulni a magyar könnyűzene ügyének előmozdításához, illetve ha a jövőben állami forrásokra (is) tervezel pályázni alkotó munkádhoz kapcsolódóan, kérjük, töltsd ki az alábbi linken található felmérést, melynek gazdája a Cseh Tamás Programiroda​.

Kitöltöm a kérdőívet »

Praktikus tudnivalók
A Cseh Tamás Programiroda kérdőíve egyaránt szól zenészeknek, koncert- és fesztiválszervezőknek, lemezkiadóknak, technikusoknak és DJ-knek is. A kérdőív ezért nagyon hosszú, de számos pontját egyszerű gombnyomással át lehet ugrani.

Időigény
Az általános kérdések (demográfiai adatok, általános elvárások a programmal szemben) 5-10 percet vesznek igénybe.

A konkrét pályázati elképzelések rögzítése körülbelül 15 perc, pályázati területenként.

A DJ-k, különösen a producerek számára a leginkább releváns részek:
(1) a hangszeres és élő zene
(2) az elektronikus zene
(3) a hangfelvételek készítése
(4) szerzői alkotó munka

Aki több területen szeretne pályázni, kb. 30 percet szánjon erre, mert az egyes területeken a helyzetét, a programok iránti érdeklődését és a saját projektterveit külön kell megadnia az élő produkcióra, a hangfelvételre és a szerzői alkotó munkára.

DJ Szövetség - Magyar DJ és Producer Egyesület
1137 Budapest, Szent István krt. 2.
info@djszovetseg.hu
+36 70 502 7442