DJ Szövetség - Magyar DJ és Producer Egyesület
2014. December 10.

A DJ Szövetség és a Ballantine's által közösen gondozott "az év DJ-je" szavazás hat különböző kategóriában zajlik, és már tudjuk, kik jutottak a második forulóba! A DJ Szövetség minden tagja bárkit jelölhetett, és a legtöbb jelölést kapott 20-20 versenyző (holtverseny esetén több) jutott a második körbe.

Az "év hazai mainstream DJ-je" és az "év hazai underground DJ-je" kategória jelöltjei kedd este egy szolid kis party keretében gyűltek össze beszélgetni, gratulálni egymásnak, és látványosan elindítani a második fordulót. No meg persze idén is készült közös fotó, amelyen mindkét kategória jelöltjei együtt szerepelnek.

Innentől különválik a szakmai és a közönségszavazás, indul a második forduló!

Az első fordulóban kialakult 20-as mezőnyökből a leendő győztesekre mind a hat kategóriában szavazhat a szakma, vagyis a DJ Szövetség tagjai.

A közönség négy kategóriában tud szavazni a Ballantine's Facebook oldalán.

A szavazás 2015. január 31-ig tart. A győzteseket 2015. február 18-án, a Ballantine's Music Awards díjátadó ünnnepségen hirdetik ki.

A jelöltek teljes listája megtekinthető a DJ Magazin téli különszámában, fizikai és online formában is. » Lapozható verzió | pdf

DJ Szövetség - Magyar DJ és Producer Egyesület
1137 Budapest, Szent István krt. 2.
info@djszovetseg.hu
+36 70 502 7442