DJ Szövetség - Magyar DJ és Producer Egyesület

Minden producer, aki olyan zenét alkot, amit mások ezután felhasználnak, jövedelemre jogosult. Ha valaki más az ő munkája felhasználásával pénzt keres, abból neki is jár. Ha pedig ugyanez a producer tisztában van saját törvényes lehetőségeivel, az ezek érvényesítéséhez teendőkkel, akkor akár számottevő jövedelemre is szert tud tenni a zenéi után.

Ha a producer DJ-ként is dolgozik, ezáltal a „bot mindkét végén” ő van, pláne érdemes megértenie és elfogadnia, hogy DJ-ként igenis fizetni kell mások zenéi után, hiszen neki is pénz jár, amikor mások használják az ő zenéjét. És SEMMIFÉLE különbség nincs mainstream és underground, hazai és külföldi, közismert és ismeretlen, stb. zene között. Az alkotónak pénz jár, a felhasználó pedig köteles a zenéért fizetni.

A DJ Szövetség a DJ-knek és a producereknek egyaránt segít abban, hogy rendezett, törvényes keretek között, minél jobb jövedelmi lehetőségekkel tudjanak dolgozni, alkotni. Ha van kedved, csatlakozhatsz is a kb. ezer fős csapathoz. A Szövetség segít, hogy a zenekészítés Számodra sem csak hobbi, hanem jövedelem, megélhetés is legyen, BÁRMILYEN műfajban alkotsz.

DJ Tudásbázis


elolvasom »

elolvasom »elolvasom »

elolvasom »
Miért érdemes tagnak lenni a DJ Szövetségben?

DJ Szövetség - Magyar DJ és Producer Egyesület
1137 Budapest, Szent István krt. 2.
info@djszovetseg.hu
+36 70 502 7442