DJ Szövetség - Magyar DJ és Producer Egyesület
2014. September 26.

Producer vagy?
Saját zenéid vannak?
Kerestél már érdemben pénzt a zenekészítésből?
SZERETNÉL???

A technika és a zenei trendek folyamatos változásának köszönhetően egyre többen próbálkoznak - különösen a DJ-k közül - saját zenék készítésével. Önálló dalok, hivatalos remixek vagy éppen bootlegek, mashupok; nagyon gyakori és divatos ma mindez az elektronikus zenében. És nem ritkán kifejezetten jó, igényes, értékes alkotások is születnek.

A kérdés, hogy mit tehetünk annak érdekében, hogy a zenéink eljussanak legelőször is a szakmai szereplőkhöz, rajtuk keresztül pedig a közönséghez. És persze attól, hogy eljutnak akár a szakmához, akár a közönséghez, még nem biztos, hogy jövedelmet is produkáltak.

Megoldódott-e az életünk, ha már kint vagyunk a Beatporton?

Lássunk kicsit messzebb az orrunknál, és néhány tíz db Beatport letöltésnél (ami nagyjából 0 és 5 ezer Ft közötti jövedelmet jelent), és ne csak az "íróasztalfióknak" alkossunk. Keressünk pénzt is az alkotómunkával; ehhez érdemes néhány tudnivalóval és teendővel tisztában lennünk.

Ezekről a fontos tudnivalókról hallgathatsz meg egy nagyon informatív, hasznos előadást a Budapest Music Expo ideje alatt.

Az előadás után kérdéseket is tehetsz fel!

Az esemény producerek számára kerül meghirdetésre, a technikai adottságokból eredően összesen max. 50 fő részvételével.

Regisztrálj mielőbb, hogy nehogy lemaradj! (A helyek sorrendben telnek be.) Producerként legyen végre több anyagi sikered és elismerésed!

Regisztráláshoz küldd el a neved a producer@djszovetseg.hu címre.

Helyszín:
Budapest Music Expo
Syma Rendezvény és Kongresszusi Központ

Róma terem ("A" csarnok, III. emelet)

Időpont:
2014. október 5. vasárnap, 16 óra

DJ Szövetség - Magyar DJ és Producer Egyesület
1137 Budapest, Szent István krt. 2.
info@djszovetseg.hu
+36 70 502 7442