DJ Szövetség - Magyar DJ és Producer Egyesület
2014. August 05.

DJ C Hernandez hihetetlen története és visszatérése a lemezjátszók mögé!

Fél év kihagyás, kemény élet-halál közötti harc után egyesületünk tagja, Zsiborás Attila (C Hernandez, Zsibi D) visszatér! Ha ismered őt vagy csak szeretnél egy pacsi erejéig beugrani hozzá új életének nyitóbuliján, várunk szeretettel augusztus 7-én csütörtökön, a Morrison's 2-ben! (Bp. Szt. István krt. 11.)

Íme a történet:

Ezt nem hiszed el!
Egy csontkukac miatt a halál torkában...!
Dj C Hernandez hihetetlen története és visszatérése a lemezjátszók mögé!

C Hernandez (alias Zsibi D.) április 4-én este még a Morrison's 2-ben dolgozott DJ Samplerrel az R'n'B teremben, majd hirtelen elkezdett romlani a memoriája, összeakadtak a szavak, de a munkáját befejezte még. Reggel hazaérve szüleit hívta, és kérte, azonnal jöjjenek érte, mert nagyon rosszul érzi magát!

Még észnél volt annyira, hogy kollégájának, BanDj-nek szóljon, nem tud már este zenélni, keressen valakit helyette.... A fájdalomtól már rugdalózott, rángatózott.

Mint utólag kiderült , aznap reggel horgászni ment, a szokásos csontkukacot megvette a kedvenc helyén, majd horgászás alatt csontis kezével fejét megvakarta és megfertőzte magát. Több mint 3 és fél hétre kórházba került, mélyaltatásban!

Milyen kicsi a világ? A kórházi őrzőben a nővér aki őt gondozta, ápolta, ez egyik törzsvendége volt a Morri2-ben.

Májusban amikor felkeltették a mesterséges kómából, tünetei, betegségei a következők voltak: 39 fokos láz, hányás, vese leállás, agyhártya gyulladás, vérmérgezés, bevérzett az agya és a tüdeje is, egyensúlyi problémák és a baloldala lebénult...

Csak humor és viccek tartották benne a lelket. Nagyon kevés esély volt a felépülésre, a neurológus azt se tudta mi a konkrét baja, nem tudták megmondani, mi lesz, ha egyszer fel tud kelni az ágyból... Ezek után jött a hosszú és kínkeserves REHAB - gyógytorna, számolatlan kezelések, szurik és persze végtelen mennyiségű gyógyszerek. Nagyon lassan, de elindult napról napra a javulás, hála a kezeléseknek, gyógytornáknak és az ott dolgozóknak, akik nélkül biztos nem sikerült volna!

Jelenleg már teljesen egészségesen élete egyik talán legfontosabb fellépésére készül a Nagy Visszatérésre a Morrison's 2-ben, hiszen a héten csütörtökön Ő áll ismét a lemezjátszók mögé és játssza a legjobb, legismertebb slágereket!

DJ Szövetség - Magyar DJ és Producer Egyesület
1137 Budapest, Szent István krt. 2.
info@djszovetseg.hu
+36 70 502 7442